MicksArt Gallery

Welkom in onze webshop en op onze mooie ruime locatie waar Kunst en enthousiaste mensen elkaar graag ontmoeten.

Exposities, Workshops, Designtassen, een kop koffie, altijd welkom en altijd nieuwe ideeën: dat is MicksArt Gallery. Check vooral even onze agenda. Wij (Erik Knegt en Annie Sturing ) zijn een vrolijk en ondernemend duo, altijd in voor nieuwe opties en we werken graag samen om kansen te vergroten en kunstenaars een platvorm te bieden. Kunst verbindt!

Erik organiseert elke acht weken een verrassende Kunst Expositie van toonaangevende kunstenaars uit binnen en buitenland bij MicksArt Gallery. Kunstwerken van deelnemende kunstenaars vindt u in onze webshop.

Annie heeft een eigen tassenlabel ANNIGJE en ANNO: dames en heren designtassen, van strak en stijlvol design tot kleurrijk eigenwijs en vaste Exposant bij MicksArt Collectief.

Samen hebben we het label: MI&ANN Art Jackets. We toveren bestaande merkjeans om tot Art Jackets. Hierbij gaan we voor upcyclen.

Op zoek naar een uniek kunstwerk, een designtas of Art Jackets, wil je in opdracht jouw unieke creatie laten maken, wij zijn in voor een uitdaging!