Kunstmarkten

ANNIGJE en MI&ANN nemen deel aan Kunstmarkten in heel Nederland en in Duitsland.

ART EXPLOSION ASSEN ZATERDAG 10 JUNI 2023 12:00-18:00

Art Explosion Assen is een kleinschalig maar verrassend kunstfestival dat plaatsvindt in de prachtige Gouverneurstuin in hartje Assen. In 2023 vieren we het 30 jarig jubileum, het thema is dan La Fiesta. 

De organisatie streeft ernaar om verschillende kunstdisciplines te laten zien. Denk daarbij aan olieverfdoeken, glaskunst, keramiek, textiele werkvormen, edelsmeden, houtbewerking en kunst van gerecyclede materialen. De organisatie let op kwaliteit, professionaliteit en eigenheid in het werk.

Annie Sturing van ANNIGJE tassen en MI&ANN Art jackets maakt exclusieve tassen, van strak en stijlvol design tot kleurrijk eigenwijs. Handgemaakt en altijd uniek.Kunst in het Volkspark zondag 11 juni 2023 11:00-17:00
Het mooie Volkspark in Enschede, in 1872 in opdracht van textielfamilie Van Heek aangelegd, is dit jaar al voor de 28e keer het decor van Kunst in het Volkspark.
Duizenden bezoekers trekken jaarlijks het oudste park van Nederland in om het werk van uiteenlopende kunstenaars te bewonderen.
De bijzondere horeca, optredens en live muziek maken van Kunst in het Volkspark het grootste én gezelligste kunstevenement van Twente.
Kunst in het Volkspark trekt jaarlijks veel kunstliefhebbers en mensen die genieten van de ontspannen sfeer, de kunstwerken en de bijzondere locatie.
Individuele kunstenaars exposeren en verkopen hun werk, culturele instellingen en galeries informeren het publiek over hun aanbod.
Kom zondag 11 juni in een ontspannen sfeer genieten van de vele soorten kunstvormen, het unieke werk van amateurs en professionals, bijzondere horeca en het prachtige park.

 

 

Kunstmarkt Giethoorn 2 juli 2023 11:00 – 17:00

De Kunstmarkt Giethoorn is een verrassende markt op het Eendrachtsplein te Giethoorn, waarbij we een groot aanbod van allerlei vormen van kunst (origineel!) willen aanbieden met een diversiteit in disciplines. Schilders met doeken van olieverf, acryl tot krijt, én van portret, landschappen tot abstract. Maar ook beeldhouwwerken, keramiek, mozaïek, fotografie, textiel, glas, poëzie, literatuur en sieraden zijn aanwezig.

 

 

 

 

 

Het doel is om mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met kunst middels een markt van diverse pluimage op de kop van de Hylkemawegboulevard nabij het Kulturhus van Giethoorn. Voor zowel liefhebbers van kunst, bewoners en toeristen, die op zoek zijn naar een middagje vertier.

                         

 

                 Mont Martre schildersfestival Sellingen 8 juli 11:00-17:00

 

Meer dan 100 kunstenaars staan dit jaar weer op Montmartre
Sellingen. Er zijn kunstwerken in allerlei vormen, soorten en maten.

Wat je in ieder geval tegenkomt:

Schilderkunst in allerlei stromingen en composities:
van abstract tot realistisch, van stillevens tot portretten. 

Keramiek, bijvoorbeeld beelden van klei of
porselein. 

Beeldhouwwerken.

Tekeningen.

Sieraden.

Glaswerk.

Textiel: denk aan handgemaakte hoeden, tassen en
kleding.

Kunstwerken van hout.

Fotografie/zeefdruk.

 

En nog veel meer! Ook geven sommige kunstenaars een
demonstratie bij de kraam. Gewoon komen kijken dus!