Open ateliers

Inpandig @MicksArt Collectief bevinden zich open ateliers waar de bezoeker kan beleven hoe een kunstwerk gemaakt wordt door de kunstenaar!! Er is nog een open atelier ruimte die we gebruiken als pop up ruimte, dus wisseling van expositie en/of werkruimte!! Deze ruimte is ook te huren als Workshopruimte. Aanmelden voor deze ruimte kan via de website.
De onderstaande kunstenaars zijn nu aangesloten bij het collectief!! 

Helga Bijl

In 2001 is Helga afgestudeerd aan Minerva te Groningen. Het “oude” Drentse landschap is hierbij van het begin tot nu de rode draad geweest in haar  werken. Deze blijven haar inspireren en vasthouden. Het landschap laat haar kind voelen, neemt haar bij de hand en mee op reis. De reis van haar Kunstenaar zijn begon met 2 dimensionaal werk dat zich uitte in zeefdrukmonoprint en schilderen Geleidelijk heeft ze ook een 3 dimensionale vorm van werken omarmt door het werken met klei. Ze is altijd aan het ontdekken en probeert nieuwe ideeen uit.

ANNIGJE / ANNO en MI&ANN

Het Atelier bevindt zich achter in de Galerie en vormt samen met de Workshopruimte een heerlijke plek om bezoekers te ontvangen en te creëren. Op donderdagavond werken we met ons team aan de items voor MI&ANN. Annigje is vaak in het weekend in de Galerie te vinden en organiseert daar ook de Workshop; Customize your own bag. Voor degenen die graag hun eigen leertjes uitzoeken voor een unieke tas is er volop keus in het Atelier. Het is wel handig om in dat geval van te voren een afspraak te maken.

Eigenwijs zingen / Maita Augustin

Zanglessen bij MicksArt Collectief.

Maita over zichzelf: van alle mogelijke vormen van expressie neemt zingen een prominente plaats in, in mijn leven. Een aantal jaren klassiek zangonderwijs op het conservatorium brachten me bij het intense plezier van zingen. In combinatie met een opleiding dansimprovisatie en bewegingsexpressie heb ik een eigen lesstijl ontwikkeld.

Dat heeft zich ontwikkeld tot wat ik nu noem Eigenwijs zingen.

Ik geef les in alle denkbare muziekstijlen, zowel aan individuen als aan groepen. Ook een Workshop voor een groep is te boeken.

Sinds 2018 woon ik in het oosten van het land, dat wil zeggen: net over de grens in Duitsland op een heerlijke plek buiten. Het vrije gevoel dat ik daar heb breng ik graag over in mijn zanglessen bij MicksArt Collectief. Kom vooral kennismaken in mijn muziekruimte die ik heb ingericht in huiselijke sfeer.