Micks Kunstplein

Micks Kunstplein is een nieuw initiatief van Micksart Collectief!


KUNST, DESIGN en ANTIEK op ruim 600 extra vierkante meters aan de Kapitein Grantstraat 24 in Emmen. Met ingang van het eerste weekend in juli is Micks Kunstplein elke zaterdag en zondag geopend voor publiek.

4 juli is er een feestelijke opening van de nieuwe Expositie bij Micksart Collectief en het Kunstplein.

Vanaf nu kan ingeschreven worden voor deelname aan Micks Kunstplein. Wat ons betreft bieden we een mooi alternatief voor de Kunstmarkten die op dit moment niet door kunnen gaan. We hebben ruimte voor ongeveer 30 deelnemers. Omdat we op dit moment nog rekening moeten houden met de RIVM maatregelen zullen we in aanvang het Kunstplein voornamelijk zelf bemensen. Kunstenaars kunnen in overleg ingepland worden om aanwezig te zijn.

In combinatie met wisselende Exposities, de Kunst cadeaushop, de open Ateliers, de Workshops  en het Kunstplein bieden we 1000 m2 Kunstplezier en een kop koffie, 52 weekenden per jaar. Er komt een Kunstwand voor kinderen . Wekelijks kunnen kinderen creatief bezig zijn, samen gaan we een Kunstwerk creëren.  Mirjam Molewater de la Rive Box, creatief organisatietalent, zal namens het Collectief de organisatie op zich nemen en aanspreekpunt zijn voor de deelnemers.

Voor info en aanmelding: info@mickskunstplein.nl

Direct aanmelden kan onder het linkje: “aanmelden”